Decker - Banner - Spinneweb
 

Your logistic network

Dagelijks heeft Decker verbinding met ruim 300 lokale transportspecialisten door heel Europa. Hiermee besparen we 120.000 kilometer per dag. Dat maakt Decker hét groene, Europese, logistieke netwerk.

 

Groupage zorgeloos geleverd door heel Europa

Decker verzamelt zendingen van diverse opdrachtgevers en bundelt deze om slim te verzenden door heel Europa. Om dit te realiseren heeft Decker dagelijks contact met ruim 300 Europese logistieke specialisten. Juist door de lokale expertise van deze vervoerders waarborgt Decker de service die u verwacht. De logistieke specialisten waar Decker mee samenwerkt zijn ondergebracht in een tweetal netwerken tw. ONLINE Systemlogistik en Allnet.


ONLINE Systemlogistik

ONLINE Systemlogistik is een samenwerkingsverband van 75 middelgrote vervoerders binnen Europa. ONLINE werkt met een hub and spoke systeem wat er voor zorgt dat we met 75 partners 120.000 km per dag kunnen besparen, uiterst groen dus. Wat ook bijdraagt aan het groene karakter is de papierlose manier van werken die we hanteren. We verlangen van klanten dat pakbonnen op de pallets gedaan worden, CMR’s doen we binnen de ONLINE niet aan, alles gaat via de digitale weg.

Binnen ONLINE proberen we ook zo efficiënt mogelijk te werken, efficiëntie bereiken we oa. door een hoge automatiseringsgraad. Deze hoge automatiseringsgraad zorgt er ook voor dat we onze kwaliteit dagelijks kunnen controleren en continueren. We zijn niet het goedkoopste systeem maar kwalitatief gezien wel het beste groupagesysteem.

Een van de paradepaardjes van ONLINE is onze Expresservice. We kunnen goederen vandaag laden in Nederland en morgen door praktisch geheel Duitsland voor 10.00uur leveren. Andere expresvarianten zijn levering voor 12 uur en levering voor 16 uur.

Speerpunten van ONLINE Systemlogistik:

1) Groene manier van transport dmv. bundeling van goederenstromen (CO2 besparing).

2) Snelle doorlooptijden , oa. Duitsland , Zwitserland 24 uur.

3) Deskundig team dat zorg draagt voor uw opdrachten van start tot finish.

4) EAN-scaning , tracking & tracing per verzendeenheid via Internet.

5) Binnen ONLINE systeem vanuit Duitsland hebben wij o.a. de volgende levermogelijkheden;

a) ONLINE Speed Cargo, levering standaard 24-48 uur

b) ONLINE Garantie Cargo, levering volgende dag voor 16.00 uur

c) ONLINE Express Cargo, levering volgende dag voor 10.00 of 12.00 uur

d) ONLINE INTERNATIONAL, levering 24-96 uur

6) Kwaliteitsmanagement volgens DIN ISO 9001:2000.

7) Milieumanagement volgens DIN ISO 14001:2004.

8) HACCP.

 

Allnet

Naast ONLINE hebben we nog Allnet, Allnet is in 2011 opgericht op initiatief van ONLINE SystemLogistik en heeft als doelstelling de middelgrote Europese netwerken samen te brengen in een alliantie met de gedachte “samen staan we sterk”.

De partners die Allnet selecteert behoren stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen om zo de gewenste hoge servicegraad te kunnen garanderen. Met dit hoge serviceniveau en scherp concurrerende prijzen gaat Allnet hét verschil maken binnen de Europese logistieke wereld.

De ‘Green Thinking’ gedachte wordt door alle Allnet partners nadrukkelijk onderstreept. Naast de strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit dienen de Allnet partners ook kostenbesparend en duurzaam te werken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het papierloos werken dmv. verregaande automatisering, Linehaul verplichting met minimaal EURO 5 vrachtwagens en het gebruik van Dubbelstock Trailers (dubbele laadvloer).

Na verdere uitbreiding van het netwerk zal ook nog becijferd gaan worden hoeveel kilometers per dag we besparen door het verbinden van alle Allnet partners. Een veelvoud van de huidige van 120.000 kilometer per dag, welke nu alleen al via de ONLINE SystemLogistik bespaart wordt, zal ongetwijfeld realistisch zijn. 

Allnet Partners

Een schematische weergave met de laatste toevoeging van Palletforce UK, ziet het Netwerk er als volgt uit.

                           Astre               One Express          OSL                    Palletforce

Partners              57                   95                          75                      87

Depots                310                 95                          78                      104

Hubs                   8                     5                            4                       1

Central HUB       Parijs               Bolgna                    Schlitz               Burton upon Trent

Allnet kan 42 Europese landen bedienen met de best of class performance en niet te vergeten op een prijsgunstige en groene manier.

Toekomst Allnet

Allnet heeft zich ten doen gesteld om de komende jaren verder uit te breiden op o.a. Scandinavië, Spanje en de ex. Sovjet staten. Kort samengevat zal Allnet zich in de komende jaren wijd verspreiden over het Europese continent.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Decker voor u kan betekenen, neem dan contact op met onze sales afdeling.

 

Uw contactpersoon

Sales
T. +31 (0)77-323 9443